Antwerp-verdediger Arslanagic laat zich uit over mogelijke contractverlenging

Antwerp-verdediger Arslanagic laat zich uit over mogelijke contractverlenging

Gepubliceerd: vrijdag 29 november 2019 om 19:16vr 29-11-2019 om 19:16

Royal Antwerp FC moet er de komende maanden voor zorgen dat enkele sterkhouders de club niet verlaten. Zo kan Sinan Bolat de club aan het einde van het seizoen gratis verlaten, maar is ook Dino Arslanagic einde contract. De verdediger wacht alles rustig af.

Eerder raakte al bekend dat Antwerp van plan is om contractbesprekingen te houden met de verdediger. Vanaf 1 januari kan Arslanagic ook met andere clubs praten, maar hij maakt zich daar nog niet al te druk over. "Ik zeg daar liever niet te veel over, want dat kan alleen maar afleiden", klonk het.

Al speelt het toch een kleine rol. "Ergens zit in mijn achterhoofd: oké, je bent volgende zomer vrij, wat gaat er dan gebeuren? Maar het is niet dat ik niet speel, dat ik me daar zorgen rond moet maken. On verra. Hoe beter het straks gaat, hoe meer dat in mijn voordeel speelt", gaf hij aan bij Sport/Voetbalmagazine.

De 26-jarige verdediger werd in de zomer van 2017 aangetrokken door Antwerp. Hij zit dit seizoen aan dertien wedstrijden voor The Great Old.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Verdient hij een contractverlenging?

(150 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws