Kritiek op  transferbeleid van Anderlecht & Club Brugge: 'Slecht geïnformeerd'

Kritiek op transferbeleid van Anderlecht & Club Brugge: 'Slecht geïnformeerd'

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 19:34ma 11-11-2019 om 19:34

Mbaye Diagne heeft het verkorven bij Club Brugge. In Sport/Voetbalmagazine is Jacques Sys niet kritisch over de aanvaller, maar wel over Club Brugge en RSC Anderlecht.

Volgens Sys is het vreemd dat Club Brugge dit seizoen de aanvaller van Galatasaray huurt. 'Club Brugge verricht als verenging op vele domeinen uitstekend werk, maar het is vreemd dat ze zich over Diagne zo slecht hebben geïnformeerd', aldus de hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine.

Daarna richt Sys zijn pijlen op Anderlecht. Paars-wit wilde immers ook Diagne strikken. 'Als je nu nagaat tot welke commotie die overgang tussen de beide clubs leidde. Terwijl de verhalen uit Turkije toch verre van positief waren en ze bij Galatasaray in de lucht sprongen toen hij vertrok.'

Amper iets bijgebracht
Diagne speelde dit seizoen amper 465 minuten voor Club Brugge. In de Jupiler Pro League liet hij 4 keer de netten trillen, maar echt belangrijk was de aanvaller nog niet. Na zijn penaltymisser tegen PSG in de Champions League lijkt zijn tijd bij Club Brugge voorbij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws