Update: Wel degelijk ernstig: 'Trebel ondergaat woensdag nog operatie aan de knie'

Update: Wel degelijk ernstig: 'Trebel ondergaat woensdag nog operatie aan de knie'

30-10-2019 08:16 Laatste update: 11:50
42

De ziekenboeg loopt alsmaar voller bij RSC Anderlecht. Na de blessures voor onder meer Vincent Kompany, Philippe Sandler, Samir Nasri en Nacer Chadli is het nu de beurt aan Adrien Trebel om de strijd even te staken.

In Eupen werd Trebel gewisseld nadat hij hinder ondervond.  Volgens Het Nieuwsblad kampt de Fransman, die net terug in de gratie is gevallen bij Anderlecht, met een knieblessure. Trebel mist naar verluidt al zeker de drie komende duels tegen KAA Gent, Cercle Brugge en Zulte Waregem.

Nummer negen
In totaal liggen al negen spelers in de lappenmand bij Anderlecht. Hoe opmerkelijk ook, bij paars-wit heeft men geen verklaring voor de vervelende blessuregolf. Trebel had dan wel een poos niet gespeeld, fysiek leek de Franse middenvelder klaar voor de strijd.

Tegen Gent mag Frank Vercauteren weer geen puzzelen. De Anderlecht-trainer heeft met Michel Vlap, Peter Zulj en ook Alexis Saelemaekers wel enkele optie om Trebel te vervangen.

Update: Trebel is wel degelijk ernstig geblesseerd aan de knie, in die mate zelfs dat hij woensdag al een operatie zal ondergaan. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Bij Anderlecht hopen ze Trebel te recupereren na de volgende interlandbreak. Die staat gepland midden november. Zo mist Trebel dus zeker de thuiswedstrijden tegen KAA Gent en Cercle Brugge, alsook het bezoek aan Zulte Waregem.