'Osimhen maakt ook bij Lille furore: Barcelona zet aanvaller op transferlijstje'

'Osimhen maakt ook bij Lille furore: Barcelona zet aanvaller op transferlijstje'

Gepubliceerd: dinsdag 29 oktober 2019 om 16:42di 29-10-2019 om 16:42

Victor Osimhen bestormt de Europese voetbalhemel. Bij Sporting Charleroi ontpopte de Nigeriaan zich tot gegeerd wild, waar Lille OSC uiteindelijk van profiteerde. Ook Rijsel lijkt binnenkort echter te klein geworden te zijn. Zo jaagt niemand minder dan FC Barcelona op Osimhen.

In elf competitieduels in de Ligue 1 zette Osimhen de netten al zeven keer bol. Bovendien was hij ook al in de Champions League trefzeker, thuis tegen Chelsea FC (1-2). Daarmee trekt de aanvaller de lijn van bij Charleroi moeiteloos door. In het Zwarte Land maakte Osimen in één seizoen negentien doelpunten. Al die statistieken hebben nu ook de aandacht getrokken van Barcelona, meldt het Spaanse Sport.

De Catalanen zijn op zoek naar jong talent om de voorhoede te versterken en zijn in die zoektocht uitgekomen bij Osimhen. Barça is wel niet de enige gegadigde. In Spanje klinkt het dat ook Bayern München en AC Milan interesse tonen in de 21-jarige spits. Bayern doet jaar in jaar uit mee aan de top van de Bundesliga, terwijl de Milanezen de voorbije jaren ver zijn weggezakt.

Poll

Zie jij Osimhen doorstoten tot de absolute top?

(80 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws