Mazzu hoopt op meevaller tegen Liverpool: “Dat maakt toch een verschil

Mazzu hoopt op meevaller tegen Liverpool: “Dat maakt toch een verschil"

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 14:45di 22-10-2019 om 14:45

KRC Genk wacht een aartsmoeilijke opdracht tegen Liverpool in de Champions League. Coach Felice Mazzu gaf een persconferentie voor het duel.

Liverpool verloor in de Premier League voor het eerst punten tegen Manchester United afgelopen zondag (1-1). “Manchester United speelde zondag een goede wedstrijd tegen Liverpool. Hun systeem met vijf achterin werkte uitstekend. Of ik ook een systeem met vijf verdedigers overweeg? Dat is een optie, maar wij hebben veel opties. Jullie zullen morgen zien welke keuze ik gemaakt heb.”

KRC Genk hoopt op een meevaller tegen Liverpool. “Bovendien was zondag Mo Salah er niet bij”, wordt Mazzu geciteerd door Het Nieuwsblad. “Ik weet niet of hij er morgen bij zal zijn, maar zijn aanwezigheid maakt toch een verschil. Hun aanvallende patronen zijn anders zonder hem, minder diepgaand.”

“Het duel tegen Liverpool wordt natuurlijk helemaal anders dan dat tegen Napoli of Standard”, gaat Mazzu verder. “Iedereen hoopt op een nieuwe stunt, maar dat wordt natuurlijk niet makkelijk. Liverpool had een fantastische start in Engeland en is zonder twijfel één van de beste teams in Europa. Ik denk momenteel misschien wel het beste team."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws