'Veljkovic hoopt op terugkeer, maar slechts twee 1A-clubs overwegen samenwerking'

'Veljkovic hoopt op terugkeer, maar slechts twee 1A-clubs overwegen samenwerking'

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 07:31wo 16-10-2019 om 07:31

Laatste update: woensdag 16 oktober 2019 om 07:31wo 16-10-2019 om 07:31

Dejan Veljkovic wil opnieuw aan de slag als spelersmakelaar. De Serviër tekende een annulatieberoep aan om de beslissing van het BAS ongedaan te maken. Al staan weinig clubs te springen voor zijn terugkeer.

Volgens een rondvraag door Het Nieuwsblad willen maar weinig eersteklasseclubs samenwerken met Veljkovic, ongeacht of hij gelijk krijgt voor de rechtbank. Concreet gaat het om KV Mechelen, Genk, AA Gent, Charleroi, Oostende, Cercle Brugge, Kortrijk en Zulte Waregem.

Anderlecht, Club Brugge, STVV en Eupen spreken zich niet in detail uit over Veljkovic, maar melden wel dat ze door middel van bepaalde instrumenten (charters, ethisch handvest…) enkel nog met "onbesproken en eerlijke" makelaars wensen samen te werken. Een eis waaraan Veljkovic in principe niet voldoet.

Enkel Royal Antwerp FC en Moeskroen houden de deur op een kier. "We werkten nog nooit met hem samen en het zou onlogisch zijn om dat nu plots wel te doen. Maar als Veljkovic de makelaar blijkt van een speler die wij zelf hebben gescout en hij mag van de instanties zijn job weer uitoefenen, dan zal dit intern besproken worden", klinkt het bij The Great Old.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan je het begrijpen dat Veljkovic nog een kans krijgt?

(563 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws