'Hij is de volgende miljoenentransfer van Brugge, iedereen heeft schrik van hem'

'Hij is de volgende miljoenentransfer van Brugge, iedereen heeft schrik van hem'

30-09-2019 23:09
11

Bij Club Brugge geraakt Krépin Diatta stilaan om stoom. Franky Van der Elst geniet alvast van de winger van Club Brugge. Bij Extra Time had de analist lovende woorden over Diatta.

"Ik vind hem bij Club Brugge de man met het meeste potentie. Hij is de man waar ze heel veel geld van gaan maken", stelde Van der Elst aan tafel bij Filip Joos en Frank. “Afgelopen zomer zijn er heel wat jongens voor veel geld vertrokken. Diatta is de volgende in het rijtje. Mijn gevoel zegt: 'Nog twee jaar - inclusief dit seizoen – bij Club Brugge blijven en dan vertrekken.'"

Joos stelde daarna dat het voor Club Brugge moeilijk zal zijn om Diatta dit seizoen te houden. "Ik denk dat hij wel nog twee jaar bij Club Brugge nodig heeft om helemaal de beste Diatta te zijn. In zijn eerste half jaar onder Ivan Leko kwamen er nog te weinig kansen uit zijn actie, maar dat is enorm verbeterd. Hij kan met links en met rechts voorzetten. Iedereen heeft schrik van hem. Hij kan naar binnen en naar buiten. Daarnaast heeft hij ook nog eens een versnelling in huis."