Waasland-Beveren houdt Moeskroen van de leidersplaats

Waasland-Beveren houdt Moeskroen van de leidersplaats

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 21:55za 21-09-2019 om 21:55

Royal Excel Moeskroen is er niet in geslaagd om leider te worden in de Jupiler Pro League. Tegen Waasland-Beveren kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

De thuisploeg begon het beste aan de match, maar kon niet op voorsprong komen. Na 25 minuten kantelde de partij na een blessure van Bakic. De knie van de Moeskroen-speler boog naar de verkeerde kant en met een draagberrie moest Bakic van het veld worden gedragen. Niet veel later kopte Garcia de 0-1 op het bord. De assist kwam van Antonov, de man die de onfortuinlijke Bakic was komen vervangen.

In het begin van de tweede helft dacht Badibanga dat hij voor de gelijkmaker had gezorgd, maar de VAR dacht daar anders over. Buitenspel oordeelde de wedstrijdleiding. Twintig minuten voor het einde mocht de Freethiel dan toch nog juichen. In één tijd verschalkte Schryvers Butez. Daarna veranderde de stand niet meer.

Door het gelijkspel telt Moeskroen nu vijftien punten. Dat is evenveel als Standard en Antwerp maar die clubs speelden een match minder. Ondanks het gelijkspel blijft Waasland-Beveren laatste in de stand.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws