Ontgoochelde Vormer na draw tegen Galatasaray: Het laatste stukje ontbrak

Ontgoochelde Vormer na draw tegen Galatasaray: "Het laatste stukje ontbrak"

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 18:04do 19-09-2019 om 18:04

Club Brugge opende zijn jaargang in de Champions League thuis tegen Galatasaray. De wedstrijd eindigde op een scoreloos gelijkspel. Volgens aanvoerder Ruud Vormer zat er meer in voor Club Brugge.

"Soms moet je wat geluk hebben, hij viel er niet in vandaag", vertelt Vormer bij Q2 na de wedstijd. "We kregen genoeg kansen. In de tweede helft waren ze misschien iets sterker maar we kregen toch twee grote kansen", vat een balende Vormer de wedstrijd kort samen.

Club Brugge voerde het plan van Clement goed uit. "We gingen de hoeken in, sloten goed bij, … Enkel het laatste stukje ontbrak vandaag", vervolgt Vormer. Ondanks het gelijkspel, toch een prestatie waar Club Brugge vertrouwen uit kan putten met het oog op de grote wedstrijden die er nu aankomen. "Dit was al een grote wedstrijd, je hebt het hier over Galatasaray. Maar nu zondag inderdaad Anderlecht", besluit de aanvoerder met een glimlach.

Club Brugge ontvangt zondag Anderlecht in het Jan Breydelstadion. De wedstrijd staat gepland om 18 uur.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Juiste analyse van Vormer?

(32 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws