LIVE: Club Brugge twee keer dicht bij het openingsdoelpunt

LIVE: Club Brugge twee keer dicht bij het openingsdoelpunt

18-09-2019 14:15 Laatste update: 20:08
29

Club Brugge begint woensdagavond om 18:55 uur aan zijn Champions League-campagne met een thuismatch tegen Galatasaray. Met in groep A nog Real Madrid en Paris Saint-Germain is deze wedstrijd op papier de makkelijkste voor Blauw-Zwart. Het duel is rechtstreeks te volgen via het liveblog van VoetbalPrimeur.be.

Club Brugge moest twee voorrondes doorzwemmen om in de groepsfase van het kampioenenbal te geraken. Eerst ging het Oekraïense Dinamo Kiev voor de bijl, nadien de Oostenrijkers uit Linz. Galatasaray werd vorig seizoen kampioen in Turkse Super Lig en plaatste zich op die manier rechtstreeks.

Deze wedstrijd is voor beide ploegen heel belangrijk. Aangezien Real Madrid en Paris Saint-Germain de andere twee ploegen zijn in groep A, zullen Galatasaray en Club Brugge hoogstwaarschijnlijk strijden voor de derde plaats. De eventuele winnaar van deze wedstrijd neemt al een mooie optie op plek drie.

Opstellingen:
Club Brugge: 
Mignolet; Mata, Mitrovic, Deli, Ricca; Rits, Vormer, Vanaken; Diatta, Okereke, Dennis

Galatasaray: Muslera, Seri, Falcao, Babel, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Feghouli, Nzonzi, Lemina

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MATCHDAY in de Champions League! Club Brugge ontvangt Galatasaray in eigen huis. Kunnen de Bruggelingen de drie punten sprokkelen? 🤔 #ClubBrugge #Galatasaray #UCL #ChampionsLeague #Vanaken #Donk

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op