'Genk kreeg in het slot van de zomermercato nog miljoenenbod binnen voor Ito'

'Genk kreeg in het slot van de zomermercato nog miljoenenbod binnen voor Ito'

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 17:32wo 11-09-2019 om 17:32

Laatste update: woensdag 11 september 2019 om 17:33wo 11-09-2019 om 17:33

Racing Genk beleefde nog enkele spannende dagen op het einde van de zomermercato. Spelers als Ally Samatta en Sander Berge werden gelinkt aan een transfer, maar zover kwam het niet. Dimitri de Condé blikt terug op de voorbije weken.

Zo vertelt de sportieve baas van Genk dat er vooral aan de mouw van Samatta werd getrokken. "Er was forse interesse uit Rusland, maar Ally wou dat niet. Ook een bod van een goeie Franse middenmoter woog voor hem niet op tegen de Champions League", vertelt de Condé in Sport/Voetbalmagazine.

De Premier League kon ook, maar Genk kreeg geen overtuigend bod binnen. "Er was ook nog Galatasaray, maar hij wilde graag naar een topvijfcompetitie, liefst naar Engeland. Ik gun Ally die stap, maar vandaag was dat bod er niet."

Bod op Ito
De Condé geeft toe dat er nog een bod binnenkwam voor Junya Ito. "Voor Ito kregen we een aanbieding die heel dicht bij de dubbele cijfers zat, maar waarvan we toch beslist hebben dat die met ons de Champions League in gaat. We gaan niemand laten gaan na amper zes maanden."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws