Trebel heeft zijn koffers al in de hand: 'Er schieten nog drie opties over'

Trebel heeft zijn koffers al in de hand: 'Er schieten nog drie opties over'

27-08-2019 09:03
10

Nu de slotweek van de transferperiode is ingezet, rekent RSC Anderlecht voornamelijk nog op wat uitgaand verkeer. Wie de komende dagen zeker andere oorden zal opzoeken, is Adrien Trebel. Voor hem blijven er nog drie opties over.

FC Nantes, het Midden-Oosten of Olympiakos: één van die drie wordt de bestemming van Trebel, claimt Sudpresse. Dat ex-club Nantes aan de mouw trekt, is eigenlijk al sinds het begin van de mercato het geval. Trainer Christian Gourcuff wil de Franse middenvelder er graag bij. Er is echter één voorwaarde: eerst moet Valentin Rongier de club verlaten. Die staat in de belangstelling van enkele andere teams en moet vijftien tot twintig miljoen euro kosten.

Recent kwam het nieuws naar buiten dat Trebel ook in het Midden-Oosten zijn loopbaan kan vervolgen. Zowel Al Shabab als Al Ahli zien de komst van de linkspoot zitten. Zij zouden Trebel een jaartje huren en zijn loon (gedeeltelijk) overnemen van Anderlecht. Tot slot komt dus ook Olympiakos op de proppen. De Griekse recordkampioen hoopt op een uitleenbeurt, al zal het pas echt in actie schieten na het laatste voorrondeduel in de Champions League. Olympiakos hoopt zich ten koste van Krasnodar te plaatsen voor de groepsfase.