UPDATE: ‘KAA Gent is Antwerp-sterkhouder Haroun nog steeds niet vergeten’

UPDATE: ‘KAA Gent is Antwerp-sterkhouder Haroun nog steeds niet vergeten’

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 09:07di 20-08-2019 om 09:07

Laatste update: donderdag 29 augustus 2019 om 07:43do 29-08-2019 om 07:43

Er zit een haar(tje) in de boter tussen Faris Haroun en Royal Antwerp FC. Het contract van de middenvelder loopt op zijn laatste benen, maar tot op heden werd er nog niet gesproken tussen beide partijen. Haroun schermt dan maar met interesse van ... KAA Gent.

Volgens La Dernière Heure tonen de Buffalo's verregaande belangstelling voor de kapitein van Antwerp. Haroun en zijn entourage zijn daar erg door gecharmeerd, want de voorbije dagen drongen ze aan op een verhuis. Daar wil Antwerp (voorlopig) helemaal niet aan denken.

Bij The Great Old, dat momenteel derde staat in de Jupiler Pro League en nog steeds in de running is voor de poulefase van de Europa League, is Haroun nu al ruim twee jaar een cruciale factor. Het lijkt dan ook aannemelijk dat Antwerp van plan is om zijn contract te verlengen.

Nu het einde van het zomermercato nadert, is Gent nog steeds op zoek naar een extra controlerende middenvelder om aan de kern toe te voegen. In eerste instantie zetten de Oost-Vlamingen in op Uche Agbo van Standard Luik. De contractbesprekingen waren rond, maar de fysieke tests gooiden roet in het eten.

Update 29/08, 07.43: Volgens Het Nieuwsblad is KAA Gent Faris Haroun nog steeds niet vergeten. De Buffalo’s denken na of er nog een nieuwe zes moet komen en na het mislopen van Agbo kijkt Gent weer naar Haroun. Antwerp lijkt echter niet te willen meewerken of er moet nog een flinke versterking op het middenveld komen.

Poll

Moet Antwerp Haroun behouden?

(1245 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws