Defour zet bij Burnley stap in herstel, Antwerp-target terug op het trainingsveld

Defour zet bij Burnley stap in herstel, Antwerp-target terug op het trainingsveld

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 17:01wo 14-08-2019 om 17:01

Laatste update: donderdag 15 augustus 2019 om 15:04do 15-08-2019 om 15:04

Vincent Kompany, Simon Mignolet, Laurent Depoitre, allen kozen zijn voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Het Laatste Nieuws meldt dat een nieuwe transferstunt in de maak is met Steven Defour naar Antwerp.

De 31-jarige middenvelder heeft nog een contract voor één jaar bij Premier League-club Burnley. Defour zou momenteel gesprekken aan het voeren zijn met Antwerp over een eventuele terugkeer naar de Jupiler Pro League.

Defour zou voor de juiste prijs weg mogen. ‘Luciano D’Onofrio wacht het juiste moment af om toe te slaan. Binnen Antwerp worden ons de gesprekken bevestigd. Defour revalideert inmiddels van een kuitblessure. Hij heeft de looptrainingen hervat’, klinkt het.

Update 20u15: Zijn makelaar Christian Pala heeft inmiddels gereageerd bij The Burnley Express"Ja, ze hebben naar Steven geïnformeerd. Net zoals velen anderen. Maar zijn focus ligt in Burnley. Hij is er gelukkig en zit met zijn gedachten alleen maar bij een zo snel mogelijke terugkeer op het veld."

Update 15/08, 15.04: Zoals makelaar Christian Pala al liet weten, ligt de focus van Defour momenteel niet bij een transfer naar Royal Antwerp FC. Defour is bij Burnley bezig met zijn revalidatie. Burnley-coach Sean Dyche vertelde donderdag op de persconferentie dat Defour een stap voorwaarts heeft gezet. Onze landgenoot heeft de lichte trainingen hervat. Het valt echter nog niet te voorspellen wanneer hij terug inzetbaar is.

Poll

Is Antwerp een goede club voor Defour?

(1661 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws