UPDATE: Dury wil aanwinst vastleggen: “Hij is een speler van wie ik hou”

UPDATE: Dury wil aanwinst vastleggen: “Hij is een speler van wie ik hou”

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 10:26ma 22-07-2019 om 10:26

Laatste update: maandag 22 juli 2019 om 15:15ma 22-07-2019 om 15:15

Een stunttransfer is in de maak voor Zulte Waregem. Saido Berahino trainde een week mee bij Essevee en hij moet er nog uit zien te komen met zijn club Stoke City. Als het van Berahino afhangt blijft hij.

Berahino vindt Zulte de ideale stap. “Mijn contract is nog niet ontbonden, maar daar werken we aan. Het financiële plaatje is niet zo belangrijk. Ik wil niet in Engeland blijven. Dit is de juiste stap om mijn carrière opnieuw op te bouwen. Ik wil hier graag blijven”, vertelt hij tegenover Het Nieuwsblad.

Berahino hoorde nog nooit van Zulte Waregem. “Ik hoorde veel goeie dingen over de coach via Lukaku (met wie hij samenspeelde in West Bromwich, red.). Dury haalt het beste in spelers naar boven. We zullen wel zien wat de beste oplossing is voor iedereen.”

Update 22/07, 15.15: Tegenover Het Nieuwsblad bevestigt ook Dury dat Zulte Waregem Berahino graag wil behouden. “Er zijn drie partijen in dit verhaal. Berahino en zijn club Stoke en dan heb je nog Zulte Waregem. Ik kan er geen percentage op plakken of hij hier blijft. Hij heeft een stijl waar elke coach naar uitkijkt. Saido is balvast, explosief, technisch zeer sterk en hij kan scoren. Hij is een speler van wie ik hou.”

Poll

Is hij een toptransfer voor Zulte?

(421 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws