Napoli legt ongebruikelijk verzoek bij Real Madrid neer: We geven niet op

Napoli legt ongebruikelijk verzoek bij Real Madrid neer: "We geven niet op"

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 22:30vr 12-07-2019 om 22:30

SSC Napoli-voorzitter Aurelio de Laurentiis hoopt dat Real Madrid zich in de onderhandelingen over James Rodriguez wat soepeler opstelt. De Laurentiis doet een duidelijk beroep op de Madrilenen: laat James naar Napoli vertrekken.

Het is geen geheim dat Napoli geïnteresseerd is in James, die in Madrid op een dood spoor zit en weg mag. De Koninklijke doet echter lastig. "We zijn allemaal bereid om offers te brengen voor James Rodriguez, maar we vragen Real Madrid dat ook te doen", zegt De Laurentiis tegen Sky Sport Italia. "We geven nog niet op, maar om het ijs te breken moet Real Madrid zich afvragen of het beter is om een ongelukkige speler te houden. Ze moeten hem laten spelen. Wellicht op huurbasis."

De Laurentiis denkt dat Napoli een goede club is voor James. "Het zou een cadeau zijn voor hem. Ik heb hem bestudeerd en realiseerde me dat hij slechts op twee momenten gepresteerd heeft. Bij Real Madrid en Bayern München. Bij beide clubs zat Carlo Ancelotti op de bank." Ancelotti is op dit moment trainer van Napoli.

"Voor hem is dit een garantie om gelukkig te worden. Hij staat centraal in ons project en kan beslissend zijn op het veld. Hij weet dat ook. Ancelotti heeft met hem gesproken en slaagde erin om hem te motiveren. We gaan zien wat er gebeurt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws