Kompany over de komst van Bellamy: Hij durft mij ongelijk te geven

Kompany over de komst van Bellamy: "Hij durft mij ongelijk te geven"

25-06-2019 16:09 Laatste update: 16:53
2

Craig Bellamy werd door Vincent Kompany aangetrokken als nieuwe coach van de U21 bij RSC Anderlecht. Er werden enkele vraagtekens geplaatst achter de komst van de Welshe belhamel, maar volgens Kompany is er geen enkel probleem.

"Bellamy is geweldig. In de chaos liggen er opportuniteiten", vertelt Kompany tijdens zijn persvoorstelling. "Hij is één van de meest gedreven mensen die ik ken. Er zijn weinig spelers in een kleedkamer die durven opstaan voor het goed van de ploeg en niet van zichzelf. Vroeger was hij gewoon heel emotioneel en dat heeft hem beschadigd."

"We hebben dezelfde visie op voetbal. Hij is een geweldige kerel voor de jonge spelers. Moeilijk karakter? Ik hoorde het verhaal van iemand die ik vertrouw. Ik ben gerust in de uitkomst. Hij durft mij ongelijk te geven. Weinig mensen doen dat, terwijl ik dat eigenlijk verwacht. Hij is heel eerlijk, ook over zichzelf. Ik ken hem al jaren en moest hier niet over nadenken. Ik ben hier trouwens niet om een mooi figuur te slaan. Ik heb hier een job te doen", besluit Kompany over Bellamy.

No Poll