Carrasco krijgt advies na clinch met Dalian: “Met een vriendelijk gebaar komen”

Carrasco krijgt advies na clinch met Dalian: “Met een vriendelijk gebaar komen”

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 09:21di 25-06-2019 om 09:21

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 09:24di 25-06-2019 om 09:24

Komt het ooit nog goed tussen Yannick Carrasco en Chinese werkgever Dalian Yifang? Club en speler liggen in de clinch nadat Dalian Carrasco schorste. De Rode Duivel zou zich ook niet inzetten op training.

Carrasco zelf was niet te spreken over de actie en kwam met een duidelijke boodschap op sociale media. Volgens Jürgen Van der Velde, een Belgische voetbalconsulent in China zal Carrasco water bij de wijn moeten doen wil hij nog terugkeren naar Europa.

"Carrasco kreeg drie dagen om zijn excuses aan te bieden, maar die 3 dagen zijn voorbij”, begint Van der Velde tegenover Sporza. “Het is afwachten wat er nu zal gebeuren, maar het is duidelijk dat cultuurverschillen hier een grote rol spelen. Dat is een beetje klassiek."

Dalian Yifang heeft eerder al laten weten dat Carrasco niet te koop is. "Het enige advies dat ik Yannick zou kunnen geven, is om deze zaak volwassen uit te klaren. Ook al zou een terugkeer naar Europa voor hem het beste zijn, hij moet rustig blijven en zijn verantwoordelijkheid nemen. Hij zal met een vriendelijk gebaar moeten komen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Vind jij dit ook?

(97 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws