'Anderlecht grijpt naast Janssen, spits kiest voor Duits avontuur'

'Anderlecht grijpt naast Janssen, spits kiest voor Duits avontuur'

Gepubliceerd: maandag 24 juni 2019 om 12:15ma 24-06-2019 om 12:15

Laatste update: maandag 24 juni 2019 om 12:18ma 24-06-2019 om 12:18

In de zoektocht naar versterking is RSC Anderlecht uitgekomen bij Vincent Janssen. De centrumspits is één van de namen die op het lijstje staat van de Brusselaars.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Janssen komt momenteel uit voor Tottenham, waar hij nooit wist door te breken. Ook een uitleenbeurt aan Fenerbahçe zorgde niet voor een grote doorbraak. Na een seizoen in het tweede elftal van Tottenham lijkt Janssen klaar voor een nieuw avontuur.

Dat avontuur moet RSC Anderlecht worden, waar Janssen zijn carrière nieuw leven in kan blazen. Het is niet geweten of een mogelijke transfer van Janssen om een uitleenbeurt of een definitieve overgang gaat.

Janssen heeft nog een contract tot medio 2020 bij Tottenham. Vorig seizoen kwam hij amper vijf keer uit voor The Spurs (waaronder twee keer voor het tweede elftal). Daarin was hij goed voor één doelpunt.

Update 12.15u: Anderlecht grijpt naast Janssen, zo meldt Sporx. De Nederlandse spits heeft aanbiedingen van China, Turkije en Anderlecht afgewezen voor een transfer richting Duitsland. Hij gaat aan de slag bij Schalke 04.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou hij een goede aanwinst zijn voor Anderlecht?

(860 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws