'Anderlecht grijpt naast Janssen, spits kiest voor Duits avontuur'

'Anderlecht grijpt naast Janssen, spits kiest voor Duits avontuur'

24-06-2019 12:15 Laatste update: 12:18
23

In de zoektocht naar versterking is RSC Anderlecht uitgekomen bij Vincent Janssen. De centrumspits is één van de namen die op het lijstje staat van de Brusselaars.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Janssen komt momenteel uit voor Tottenham, waar hij nooit wist door te breken. Ook een uitleenbeurt aan Fenerbahçe zorgde niet voor een grote doorbraak. Na een seizoen in het tweede elftal van Tottenham lijkt Janssen klaar voor een nieuw avontuur.

Dat avontuur moet RSC Anderlecht worden, waar Janssen zijn carrière nieuw leven in kan blazen. Het is niet geweten of een mogelijke transfer van Janssen om een uitleenbeurt of een definitieve overgang gaat.

Janssen heeft nog een contract tot medio 2020 bij Tottenham. Vorig seizoen kwam hij amper vijf keer uit voor The Spurs (waaronder twee keer voor het tweede elftal). Daarin was hij goed voor één doelpunt.

Update 12.15u: Anderlecht grijpt naast Janssen, zo meldt Sporx. De Nederlandse spits heeft aanbiedingen van China, Turkije en Anderlecht afgewezen voor een transfer richting Duitsland. Hij gaat aan de slag bij Schalke 04.

No Poll