UPDATE: ‘Vermaelen weigert na Anderlecht weer transferaanbieding’

UPDATE: ‘Vermaelen weigert na Anderlecht weer transferaanbieding’

Gepubliceerd: vrijdag 7 juni 2019 om 08:19vr 07-06-2019 om 08:19

Laatste update: zaterdag 15 juni 2019 om 07:47za 15-06-2019 om 07:47

RSC Anderlecht probeerde tevergeefs om Thomas Vermaelen in huis te halen. Een terugkeer naar ons land zit er voor de Rode Duivel nog niet in. Mogelijks ligt zijn toekomst bij het Griekse Olympiakos.

Volgens Het Nieuwsblad mikt Vermaelen op een andere competitie dan de Belgische. Olympiakos wil de 33-jarige verdediger maar wat graag gratis in huis halen, aangezien hij einde contract is bij FC Barcelona.

Naar verluidt staat Vermaelen zelfs op het punt om zijn medische testen af te leggen bij de Griekse topclub. Al bestaat de kans dat de Rode Duivel voor een ander avontuur kiest. De Premier League is een mogelijkheid, maar ook een lucratieve transfer naar China of het Midden-Oosten sluit Vermaelen allesbehalve uit.

Nog een Belg
Vermaelen is niet de enige Belg die op weg is naar Olympiakos. Het Nieuwsblad geeft mee dat gaat Hugo Cuypers de overstap naar de Griekse vicekampioen maakt. De 22-jarige aanvaller kan er transfervrij aan de slag gaan, nadat enkele weken geleden zijn overeenkomst bij Ergotelis werd stopgezet.

Update 15/06, 07.47: Thomas Vermaelen wees eerder al RSC Anderlecht af en de Rode Duivel heeft volgens Het Belang van Limburg ook het Griekse Olympiakos een ‘neen’ gegeven. Het valt nog af te wachten of de Griekse topclub met een nieuw voorstel zal komen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou Olympiakos een betere keuze zijn dan Anderlecht?

(499 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws