'Antwerp twijfelt aan samenwerking met Bölöni, Leko getipt als vervanger'

'Antwerp twijfelt aan samenwerking met Bölöni, Leko getipt als vervanger'

Gepubliceerd: woensdag 29 mei 2019 om 09:29wo 29-05-2019 om 09:29

Antwerp FC heeft zich in haar tweede seizoen in Eerste Klasse verzekerd van Europees voetbal. Laszlo Bölöni verrichte al knap werk op de Bosuil, maar toch zijn er twijfels over zijn toekomst. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Ondanks het mooie seizoen is een verlengd verblijf nog lang niet zeker. 'De beslissing of Laszlo Bölöni (66) al dan niet aanblijft als coach van Antwerp is nog niet gevallen en dat lijkt ook niet eerstdaags te gaan gebeuren. Na een eerste kort gesprek werden er nog geen knopen doorgehakt', schrijft het dagblad.

Tijd brengt raad
Antwerp kijkt voorlopig nog de kat uit de boom. 'Bölöni heeft zoals bekend nog een contract voor volgend seizoen. Daar verbergen ze zich bij Antwerp voorlopig nog achter. De twijfels die intern leven, worden zo voorlopig nog de kop ingedrukt. Er komt nog een onderhoud, maar wanneer de beslissing valt, is nog niet uitgestippeld.'

Indien de wegen van Bölöni en Antwerp scheiden, kan Ivan Leko een interessante optie zijn. De Kroaat werd na zijn vertrek bij Club Brugge al gelinkt aan The Great Old.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou Leko een goede keuze zijn voor Antwerp?

(481 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws