Bölöni houdt winteraanwinst op de bank: Hij moet iets uitzonderlijks doen

Bölöni houdt winteraanwinst op de bank: "Hij moet iets uitzonderlijks doen"

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 10:30do 25-04-2019 om 10:30

Bij Antwerp komt de Portugees David Simão meer en meer aan bod. De middenvelder werd afgelopen winter aangetrokken en zijn aanpassingsperiode is stilaan voorbij. Een basisplaats in de Play-Offs zit er voorlopig evenwel niet in.

"Ik weet intussen wat de coach wil", zo vertelt Simão in Het Laatste Nieuws. "Zowel van mij als van de ploeg. Toen ik in januari toekwam, had ik net vier matchen
schorsing achter de rug en moest ik op zoek naar ritme. Ik merk dat ik beter word op het veld en ook al krijg ik maar vijf, tien of vijftien minuten, ik probeer mijn best te doen. Als de trainer me nodig heeft, ben ik klaar."

De Portugees hoopt er vooral volgend seizoen te staan. "Net als alle spelers raak ik meer in vorm als ik meer wedstrijden speel, zo kan ik me ook meer laten zien. We trainen aan een hoge intensiteit en dat moet ook als je wil spelen zoals wij dat doen. We moeten veel lopen en hard knokken. In de media wordt ons voetbal als vechtvoetbal omschreven en we gaan ons best doen om dat vol te houden tot het einde van het seizoen."

Coach Laszlo Bölöni is tevreden met zijn ontwikkeling, maar weet dat het nog beter kan. "Hij is nuttiger, maar om anderen achter zich te laten, moet hij nog iets uitzonderlijks doen. Voorlopig gaan we gewoon verder op de ingeslagen weg, een manier van voetballen die ons bracht waar we vandaag staan."

Poll

Is Simão een geslaagde transfer?

(361 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws