'Anderlecht zoekt het in andere richting en denkt niet meer aan Hjulmand'

'Anderlecht zoekt het in andere richting en denkt niet meer aan Hjulmand'

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 12:47di 23-04-2019 om 12:47

Na het vertrek van Fred Rutten moet men bij RSC Anderlecht op zoek naar een nieuwe trainer. Kasper Hjulmand werd naar voren geschoven als de grootste kandidaat, maar bij paars-wit lijkt men een ander profiel te zoeken.

Hjulmand werd lange tijd gezien als dé kandidaat om Rutten/Belhocine op te volgen bij Anderlecht. De Deen zou het team van de Brusselaars inmiddels al aan het doorlichten zijn. Bij Sudpresse geeft men aan dat Hjulmand zeker niet de topkandidaat is om de nieuwe trainer te worden.

De Waalse bron geeft namelijk aan dat het 'transfercomité van Anderlecht' (bestaande uit Marc Coucke, Michael Verschueren, Frank Arnesen, Pär Zetterberg en Jean Kindermans) eigenlijk een volledig ander profiel zoekt. De Brusselaars willen namelijk een Belgische trainer aanstellen die de competitie kent en ook het DNA van Anderlecht bezit.

Er worden ook meteen namen naar voren geschoven als mogelijke nieuwe trainers van Anderlecht. Zo is Franky Vercauteren één van de kandidaten, maar wordt ook Felice Mazzu gezien als een mogelijke opvolger van Rutten.

Poll

Moet Anderlecht een Belgische trainer halen?

(1004 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws