Verschueren belooft al snel grote veranderingen aan fans van Anderlecht

Verschueren belooft al snel grote veranderingen aan fans van Anderlecht

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 15:31wo 17-04-2019 om 15:31

Het overkoepelende supportersorgaan RSCA Fan Board en Mauves Army, de ultra's van Anderlecht, hebben dinsdagavond samengezeten. Er was, samen met Sven Kums en Michael Verschueren, een "constructief onderhoud".

"We zijn in elk geval met vertrouwen en een geruster gemoed naar buiten gestapt", zegt Frank Eeckhout van het Fan Board bij Belga. "Er zijn een aantal beloftes gedaan", geeft hij aan na het twee uur durende onderhoud. "Maar we blijven waakzaam. Er zijn in het verleden al veel beloftes gemaakt naar de supporters. De boodschap lijkt nu wel aangekomen bij de club. Ook bij de spelers, dat bleek uit het gesprek met Kums die ons echt wilde horen."

Eén van die beloftes is het gebruik van meer jeugd, te beginnen tegen KAA Gent. "Als spelers hun truitje niet nat maken, is het te hopen dat Verschueren zijn woord houdt en ingrijpt", geeft Eeckhout aan.  "De toekomst van Anderlecht ligt bij de jeugd. We moeten ons proberen te spiegelen aan Ajax. Die visie wordt gedeeld door Verschueren. Die beloofde dat we dit weekend (tegen AA Gent, red) al veranderingen zullen zien in het elftal", klinkt het.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws