Blijft Leko bij Club Brugge? 'Als ze kampioen spelen zal Verhaeghe twijfelen'

Blijft Leko bij Club Brugge? 'Als ze kampioen spelen zal Verhaeghe twijfelen'

12-04-2019 07:30
20

Club Brugge is dé ploeg van het moment. Blauw-Zwart raast door Play-Off 1 met leuk voetbal. Toch is het altijd niet duidelijk of er volgend seizoen wordt verdergegaan met Ivan Leko. Aimé Anthuenis vindt dat bizar.

In gesprek met Het Nieuwsblad vertelt Anthuenis dat de tijd toch stilaan begint te dringen. "We kennen het contract van Leko niet. Daarin moet toch staan dat het tegen die of die datum moet worden verlengd?"

Leko vertelde onlangs dat hij zijn keuze al gemaakt heeft, al kan dat ook een manier zijn om de druk op het bestuur van Club Brugge op te voeren. "Dat moeten we inderdaad niet serieus nemen. Als ze kampioen spelen zal Verhaeghe wel gaan denken: Verdoeme, twee keer kampioen, de fans…", gaat de gewezen trainer verder.

Clement?
De naam van Philippe Clement werd al genoemd bij Club Brugge. Anthuenis schrikt niet van die interesse in de Genk-trainer. "Neen. Philippe was altijd al een voetbalmaniak. En hij zei mij zelfs dat veel van zijn trainingen gebaseerd zijn op de mijne", besluit hij.