'Trossard mag hopen op droomtransfer, Arsenal blijft Genk-kapitein volgen'

'Trossard mag hopen op droomtransfer, Arsenal blijft Genk-kapitein volgen'

04-04-2019 18:01 Laatste update: 18:04
7

KRC Genk dreigt komende zomer heel wat belangrijke pionnen te zien vertrekken. Sander Berge wordt al genoemd als bijna zekere vertrekker. Hij is lang niet de enige. Ook Leandro Trossard kan de stap naar het buitenland zetten.

In november van vorig jaar werd Trossard al gelinkt aan de Engelse topclub Arsenal. Die interesse is volgens The Express zeker niet geminderd. De Engelse bron geeft aan dat Arsenal de flankaanvaller nog steeds op het verlanglijstje heeft staan.

Trossard is niet de enige op het lijstje. Ook Cristian Pavon (Boca Juniors) en Ryan Fraser (Bournemouth) worden genoemd als potentiële versterkingen. De club wil zich echter pas op de transfermarkt begeven als het zekerheid heeft over de beschikbare fondsen.

Trossard is bezig aan een goed seizoen bij KRC Genk. In 39 wedstrijden was hij goed voor negentien doelpunten en acht assists. De nieuwe kapitein van Genk heeft nog een contract tot medio 2021 bij de club, dat zo'n twintig miljoen euro hoopt te vangen voor de 25-jarige Trossard.