Scifo wil Fellaini terug: 'Zonder hem wordt België nooit Europees kampioen'

Scifo wil Fellaini terug: 'Zonder hem wordt België nooit Europees kampioen'

Gepubliceerd: zondag 24 maart 2019 om 08:31zo 24-03-2019 om 08:31

De Rode Duivels zagen Marouane Fellaini onlangs afscheid nemen van de nationale ploeg. Dat dreigt een groot gemis te gaan worden, zo oordeelt ex-Rode Duivel Enzo Scifo.

Volgens Scifo is Fellaini namelijk bijzonder belangrijk voor onze nationale ploeg. "Volgens mij weet de coach diep vanbinnen al dat Fellaini moet terugkeren. Een coach heeft nood aan spelers die het verschil kunnen maken met hun creativiteit of persoonlijkheid", zegt Scifo aan Sudpresse.

"Zulke spelers kunnen een extra stap zetten, de stap die je nodig hebt om titels te winnen. Lukaku, Hazard of De Bruyne beantwoorden aan dat profiel. Maar achter die sterren moet iemand staan, iemand met een echt profiel. Zij lijken in zekere zin onbelangrijk, maar zijn dat niet."

Volgens Scifo missen de Rode Duivels Fellaini dan ook. "Zonder Fellaini wordt België nooit Europees kampioen. Ik meen het! Ik ben noch een vriend noch de makelaar van Fellaini, maar als ik de bondscoach was dan ga ik volgende zomer naar China om van Fellaini weer een Rode Duivel te maken zodat hij er bij het einde van de kwalificatiecampagne weer bij is", besloot hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws