'Bij plaatsing Champions League wordt jacht op Wesley weer geopend'

'Bij plaatsing Champions League wordt jacht op Wesley weer geopend'

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 19:30do 21-03-2019 om 19:30

Is Wesley Moraes bij Club Brugge bezig aan zijn laatste maanden? De kans bestaat, want de aanvaller droomt van een hoger aangeschreven competitie. Volgens Corriere dello Sport is Lazio aankomende zomer weer een optie.

Vorig jaar in de zomer was er ook al sprake van een eventuele overgang van Wesley naar Lazio. Op clubniveau geraakten Club Brugge en Lazio er uit. De Belgische landskampioen en de club uit de Serie A bereikten een akkoord een over een transfersom van twaalf miljoen euro. Toch kwam er geen overgang. Wesley zou de voorkeur gegeven hebben aan Champions League-voetbal met Club Brugge.

Nu lijkt Lazio opnieuw een poging te willen gaan doen om Wesley naar Italië te halen. Er zijn wel twee problemen. De transferwaarde van Wesley ligt nu rond de twintig miljoen euro en Lazio is nog lang niet zeker van een Champions League-ticket. Momenteel staat de club van Jordan Lukaku amper op een zesde plaats. Lazio telt zes punten minder dan AC Milan, dat vierde staat en voorlopig een ticket voor de voorrondes van de Champions League beet heeft.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws