Mourinho klaar voor nieuwe stap: 'Ik wil komende zomer weer terugkeren'

Mourinho klaar voor nieuwe stap: 'Ik wil komende zomer weer terugkeren'

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 11:17wo 20-03-2019 om 11:17

José Mourinho staat te popelen om weer ergens aan de gang. De trainer werd half december na tweeënhalf jaar ontslagen bij Manchester United en is klaar voor een nieuw avontuur. 

"Ik ben klaar om weer aan de slag te gaan”, aldus Mourinho tegenover beIN Sports. "Wanneer je je in de voetballerij bevindt, vlieg je op en neer tussen persconferenties, wedstrijden, video-analyses, wedstrijdanalyses en de dagelijkse scores. Dan heb je dus nooit echt tijd voor jezelf. De laatste maanden heb ik die tijd wel gehad."

De rustperiode hoeft volgens de 56-jarige Mourinho niet langer verlengd te worden. "De rol van een trainer is bijzonder en ik geniet van de dagelijkse bezigheden. Ik wil komende zomer weer terugkeren, vanaf juni. Dan kan ik weer toe gaan werken naar de start van het seizoen."

"Ik weet precies wat ik niet wil", vervolgt Mourinho zijn verhaal. "Om die reden heb ik ook al drie à vier aanbiedingen laten liggen. En ik weet ook wat ik wél wil. Daarmee bedoel ik niet één specifieke club, maar meer het type werk en de stijl van de club. Ik weet wat ik wil en hopelijk krijg ik dat ook."

Plaats een reactie

Prpldynmt +7975
woensdag 20 maart 2019 om 11:28
Ik durf te wedden dat hij terug naar Inter gaat.
Vind ik leuk
woensdag 20 maart 2019 om 12:15
Nooit laat die maar waar die is
Vind ik leuk
j.caesar +1923
woensdag 20 maart 2019 om 11:32
Waar hij ook gaat, wordt het weer miserie.
Vind ik leuk
woensdag 20 maart 2019 om 13:07
Hij weet precies wat hij wil ... een club waar 300 miljoen euro klaar ligt en waar hij carte blanche krijgt om vedetten aan te trekken om daar dan verdedigend mee te gaan spelen ...
Vind ik leuk
Ali Dc +5
woensdag 20 maart 2019 om 13:52
Ik denk eerlijk niet dat Mourinho naar de Serie A wilt. Denk dat hij weer terug Premier league wilt, maar ligt aan welke club en hopelijk heeft hij zijn lesje geleerd en zal hij mooi attractief voetbal spelen. Ik geloof nog zeker in hem
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws