Harde uithaal naar Ronaldo: 'Hij zal nooit worden herinnerd als legende'

Harde uithaal naar Ronaldo: 'Hij zal nooit worden herinnerd als legende'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 10:43vr 15-03-2019 om 10:43

Voormalig Atlético Madrid-verdediger Alvaro Dominguez kan niets met het gedrag van Cristiano Ronaldo na de Champions League-wedstrijd tussen Juventus en Atlético van afgelopen dinsdag. Ronaldo besloot na de 3-0 overwinning om Diego Simeone te kopieren en zijn 'cojones' te tonen, waar de Argentijnse trainer voor is bestraft.

Ronaldo besloot om te reageren richting Simeone, die op precies dezelfde manier juichte na de 2-0 zege van Atlético drie weken geleden. Dominguez (29) kan er niets mee. "Het is precies vanwege dat gedrag dat hij nooit zal worden herinnerd als legende", vertelt Dominguez aan Tuttomercatoweb. "Xavi, Iniesta Zidane bijvoorbeeld, zij verdeden hun tijd nooit aan dit soort provocaties en hoorden applaus in ieder stadion, waar ze ook speelden."

Dominguez beëindigde zijn voetbalcarrière op 27-jarige leeftijd vanwege aanhoudende rugklachten. Inmiddels is hij analist én is hij zaakwaarnemer "Mijn nieuwe leven is anders. In 2016 hing ik mijn voetbalschoenen aan de wilgen. Ik werkte daarna als analist en ben soms zelfs zaakwaarnemer. Ik geniet van deze fase in mijn leven, zowel als mens als professional."

"Ik leer heel veel en wil zoveel mogelijk verleidingen wegnemen die ik had in mijn tijd als speler."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws