Tielemans geniet en hint naar toekomstplannen: “In principe naar daar”

Tielemans geniet en hint naar toekomstplannen: “In principe naar daar”

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 17:46di 12-03-2019 om 17:46

Youri Tielemans geniet met volle teugen bij Leicester City. De middenvelder begint zijn draai volledig te vinden in de Premier League en scoorde afgelopen speeldag zijn eerste doelpunt voor The Foxes.

"Ik voel me al 100% een Fox", vertelt Tielemans tegenover Sporza. "Ik was aangenaam verrast door de verwelkoming van de ploegmaats. Ze hebben me heel snel omarmd. Leicester is een heel familiale club."

Tielemans zette al snel de lijnen uit bij Leicester. "Zo ben ik nu eenmaal. Als ik op het veld sta, wil in mijn ervaring doorgeven aan andere spelers. Het maakt niet uit wie er voor of achter mij staat. De Premier League ligt mij wel. Het is niet alleen fysiek, maar ook techniek.”

“Er ligt veel ruimte om iets mee te doen. Ik heb ook een klik met Jamie Vardy. Hij is een lopende spits, dus ik kan hem makkelijk bedienen. Dan maakt hij ofwel een actie ofwel scoort hij. Met zo iemand is het simpel om samen te spelen”, aldus Tielemans.

Toekomst?
Naar verluidt kan Leicester Tielemans voor een slordige 45 miljoen euro overnemen. "Over de prijs wil ik het niet hebben, want dat is opnieuw gazettenpraat. We zullen het wel zien in de zomer. In principe keer ik gewoon terug naar Monaco."

Lees ook: Tielemans laat zich uit over AS Monaco: “Ik zie dat niet als een mislukking”

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws