Wissels op komst bij Genk? Ik wil bij spelers de honger zien

Wissels op komst bij Genk? "Ik wil bij spelers de honger zien"

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 09:47di 12-03-2019 om 09:47

Na de zege tegen Lokeren is KRC Genk zeker van de eerste plek in de stand na de reguliere competitie en heeft het dus ook al een Europees ticket binnen. Het is ook de grote titelkandidaat, maar zal het na de komende speeldag zonder Alejandro Pozuelo moeten doen. Zal Philippe Clement daar al op anticiperen.

Zo is het nog niet zeker dat Pozuelo in die laatste wedstrijd zal spelen. Clement wil vooral spelers zien die ook willen spelen en zich willen bewijzen. Dat kan voor wissels zorgen tegen Zulte Waregem.

"Zeker nu Pozuelo vertrekt voor de start van de Play-Offs, komen er kansen om zich te manifesteren", zegt Clement in Het Belang van Limburg. "Ik wil bij spelers de honger zien om die kans te grijpen. Natuurlijk wordt dat geen evidentie, de lat ligt veel hoger dan voor het seizoen", vertelt hij.

Clement gaf afgelopen weekend al een basisplek aan Yunja Ito, die de voorkeur kreeg op Dieumerci Ndongala. "Voor mij is het heel duidelijk: spelers die zich tonen op training, krijgen speelkansen. Vandaar de basisplaats voor Ito en de invalbeurt van Piotrowski", aldus Clement.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws