‘Als Rutten het tij niet kan keren gaat Anderlecht voor nieuwe coach’

‘Als Rutten het tij niet kan keren gaat Anderlecht voor nieuwe coach’

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 07:28di 12-02-2019 om 07:28

Laatste update: dinsdag 12 februari 2019 om 07:29di 12-02-2019 om 07:29

De kans zit er nog steeds in dat Fred Rutten bij RSC Anderlecht als tussenpaus wordt gebruikt. Het Nieuwsblad meldt dat als de Nederlander het tij niet kan keren, paars-wit komende zomer een nieuwe coach zal aanstellen.

Het schokeffect is miniem met de aanstelling van Rutten. Anderlecht blijft op de sukkel. De Nederlandse coach doet het helemaal anders dan de ontslagen Hein Vanhaezebrouck, maar de resultaten blijven uit. Het kan dus goed zijn dat Rutten enkel als tussenpaus wordt gebruikt.

Rutten heeft ook een contract van onbepaalde duur dus langs beide kanten kan dat makkelijk opgezegd worden. De speculaties van een nieuwe coach worden zo gevoed. Kasper Hjulmand staat alvast te popelen. De Deen zal Nordsjaelland op het einde van het seizoen verlaten en is een vrije coach. Hij zou eerder al een persoonlijk akkoord hebben gevonden met Anderlecht.

Anderlecht bood echter niet genoeg om Hjulmand af te kopen. Hij zou zelf nog steeds open staan voor een Belgische club. Natuurlijk vergemakkelijkt dat alles de taak van Rutten niet en de Nederlander lijkt wel voor een onmogelijke missie te staan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws