Anderlecht raakt niet af van Vranjes: Een contract dat ik nooit nog zou krijgen

Anderlecht raakt niet af van Vranjes: "Een contract dat ik nooit nog zou krijgen"

09-02-2019 11:33
12

RSC Anderlecht hoopt Ognjen Vranjes alsnog te lozen, maar dat blijkt geen sinecure. De Bosniër zelf is niet van plan het Constant Vanden Stockstadion te verlaten. Dat staat te lezen in Het Nieuwsblad.

In gesprek aan het Griekse medium Sport24 werd Vranjes de vraag gesteld of hij een terugkeer naar AEK Athene of Griekenland zag zitten. "Mijn band met de AEK-fans is geweldig, maar ik kan niet uitleggen hoe dat komt. Ik speelde voor zoveel clubs, maar dit is speciaal."

Vranjes is echter niet van plan om weg te gaan bij Anderlecht. "Beschouw dit niet als een sollicitatie om terug te keren. Ik kreeg bij Anderlecht een contract dat ik hier nooit van mijn leven zou krijgen", gaat de Bosniër verder.

Hoop op nieuwe kans
Anderlecht wil zo snel mogelijk af van Vranjes, maar de 29-jarige verdediger zelf denkt daar duidelijk anders over. "Anderlecht rekent nog op mij. Ze hebben me naar B-ploeg teruggezet, maar dat was niet om sportieve redenen. Wel omwille van dat schandaal dat werd uitgesmeerd in Servische media maar waar ik niet over wil praten."