'West Ham United schrikt zich lam van eisen en haakt af voor Batshuayi'

'West Ham United schrikt zich lam van eisen en haakt af voor Batshuayi'

31-01-2019 19:50
4

Michy Batshuayi heeft nog vier uur de tijd om een nieuwe club te vinden. De grootste hoop was gevestigd op West Ham United, maar de Premier League-club is afgehaakt toen het de looneisen van de Rode Duivel hoorde. Dat meldt The Sun.

Chelsea leende Batshuayi uit aan Valencia, maar de Spanjaarden hadden na een half jaar al genoeg gezien van Batshuayi. Het huurcontract werd daarom eerder deze maand opgezegd. Batshuayi heeft bij Chelsea evenmin uitzicht op speeltijd, waardoor er in januari naar een oplossing moest worden gezocht. West Ham United leek redding te brengen, maar The Hammers zouden zijn afgehaakt.

Batshuayi strijkt naar verluidt bijna 200.000 euro per week op en West Ham zou zijn geschrokken bij het horen van zijn salaris. Chelsea zou bovendien een huursom van 2,2 miljoen euro vragen, waardoor het totale kostenplaatje op 7 miljoen euro zou komen voor slechts een uitleenbeurt van een half jaar. Dat is de stadsgenoot van Chelsea te gortig. Zo vlak voor de deadline blijven er voor Batsman weinig alternatieven over.

Batshuayi werd eerder nadrukkelijk gelinkt aan Real Betis en Everton. Mogelijk wagen zij nog een allerlaatste poging voor onze landgenoot.