'Strijd om Agbo is beslist, Nigeriaan verruilt Standard voor nummer 17 uit Spanje'

'Strijd om Agbo is beslist, Nigeriaan verruilt Standard voor nummer 17 uit Spanje'

Gepubliceerd: donderdag 31 januari 2019 om 14:06do 31-01-2019 om 14:06

Standard houdt zijn hart vast met het transferdossier van Christian Luyindama. De beresterke verdediger heeft naar verluidt een persoonlijk akkoord met Galatasaray bereikt. Ook verdediger annex middenvelder Uche Agbo gaat nog richting de exit.

Volgens Het Nieuwsblad heeft Luyindama een akkoord bereikt met de Turkse topclub Galatasaray over een contract voor 4,5 jaar. Standard gaat akkoord met een bedrag van negen miljoen euro, maar wacht nog op bankgaranties van Cim Bom.

Ook de 23-jarige Agbo staat op het punt te vertrekken. De Nigeriaan krijgt weinig speelminuten onder Michel Preud’homme en er is interesse vanuit Spanje. Rayo Vallecano en Getafe willen hem huren met aankoopoptie. Een akkoord is er echter nog niet bereikt, zo meldt Het Nieuwsblad.

Update 14.06: Rayo Vallecano wordt de bestemming van Agbo, zo meldt La Dernière Heure. Agbo wordt volgens de Waalse krant verhuurd met een optie tot koop. Rayo Vallecano is momenteel de nummer 17 uit de Primera Division en staat daarmee maar net aan de goede kant van de degradatiestreep. Naar verluidt zit de Luyindama-deal ook in een afrondende fase.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws