STVV zit op een goudmijn: Je komt minstens boven de negen miljoen uit

STVV zit op een goudmijn: "Je komt minstens boven de negen miljoen uit"

Gepubliceerd: maandag 14 januari 2019 om 23:40ma 14-01-2019 om 23:40

STVV is bezig aan een bijzonder goed seizoen. Dat dat interesse oplevert in enkele sterkhouders, is dus niet verrassend. Toch zijn de Truienaren niet van plan om hun spelers zomaar te laten gaan.

Voor Casper De Norre ontving het drie miljoen euro van KRC Genk en ook Roman Bezus wordt gevolgd door verschillende buitenlandse clubs. Datzelfde kan gezegd worden van Takehiro Tomiyasu. Maar STVV wil de Japanner niet voor een spotprijs laten gaan.

Zo zegt Andre Pinto, sports administrator bij STVV, dat de Japanse verdediger de club heel wat geld kan opleveren. "Iedereen zou ons moeten feliciteren met de ontwikkeling van Tomiyasu", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

"Dat is een speler die vijf a tien miljoen kan opbrengen. Tel daar de vier miljoen van Casper bij op en je komt minstens boven de negen miljoen euro uit", aldus Pinto. Een wintertransfer van Tomiyasu lijkt echter uitgesloten.

Plaats een reactie

Neutrale fan +1987
dinsdag 15 januari 2019 om 01:14
Als de vraagprijs tussen de 5 en 10 miljoen euro is, dan moet RSC Anderlecht (en zelfs Club Brugge) volgende zomer richten op Tomiyasu. Toekomstige topper.
Vind ik leuk
dinsdag 15 januari 2019 om 01:21
Zou een goeie transfer zijn voor club 4milj + decarli, cools & vlietinck. Nu ze nog een vervanger voor denorre willen en direct een vervanger voor de speler die verkocht wordt ook. 3 spelers die meekunnen met belgische middenmoot / suptop. Zou wel een terugkoop clausule opteren bij cools en vlietinck
[Reactie gewijzigd op dinsdag 15 januari 2019 om 01:22]
Vind ik leuk
Jupke +47
dinsdag 15 januari 2019 om 08:37
Zeer waardevolle speler waar je altijd op kunt rekenen. Stevig, goede passing, offensief nuttig, goed spelinzicht, ijzersterk in de verdediging, ... .
Kan een meerwaarde zijn voor alle topclubs in België en middenmoot in buitenland.
STVV kennende zullen ze hem voor een appel ;) en een ei laten vertrekken.
Vind ik leuk
Kingambo +2921
dinsdag 15 januari 2019 om 08:52
Onder Ducha zou hij voor een appel en een ei vertrokken zijn, niet onder het nieuwe bestuur, bewijzen hiervan transfer van de Norre waar men het aan Sint Truidense kant eindelijk eens goed heeft uitgespeeld;
Volgens zeer goed ingelichte bronnen zal een transfer van 'Tomi' alleen bekeken worden richting buitenland omdat vandaar uit meer dan voldoende concrete interesse bestaat en men concurrenten niet wil versterken...zal in elk geval niet voor een kas appelen zijn
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws