Update: 'Lokeren rondt woensdag de komst van Anderlecht-aanvaller Musona af'

Update: 'Lokeren rondt woensdag de komst van Anderlecht-aanvaller Musona af'

Gepubliceerd: woensdag 16 januari 2019 om 07:45wo 16-01-2019 om 07:45

Laatste update: woensdag 16 januari 2019 om 07:46wo 16-01-2019 om 07:46

Sporting Lokeren wil zich versterken met het oog op de degradatiestrijd. Heel wat namen passeerden al de revue, onder meer die van Geoffry Hairemans en Idir Ouali. Nu zouden de Waaslanders ook onderhandelen met RSC Anderlecht.

Het Laatste Nieuws schrijft namelijk dat Lokeren mikt op de komst van Knowledge Musona. De Waaslanders informeerden al bij Anderlecht. Musona zelf ziet een transfer naar Lokeren echter zeker zitten, aldus HLN.

Eerder probeerde Waasland-Beveren ook al om Musona in huis te halen, maar de streekgenoot van Lokeren kon niet voldoen aan de financiële eisen. Daarnaast is er ook Amerikaanse interesse voor de spits, maar die geeft de voorkeur aan een club uit Europa.

Overbodig bij Anderlecht
Lokeren en Anderlecht zullen wellicht nog verder onderhandelen, want bij paars-wit is Musona toch wel overbodig te noemen. Dit seizoen mocht de aanvaller acht keer opdraven, daarin was hij goed voor één doelpunt en twee assists. Musona maakte afgelopen zomer de overstap van KV Oostende.

Update 15/01, 08.15: Het Laatste Nieuws weet dat Musona dinsdag zijn medische testen aflegt bij Lokeren. Slaagt hij, dan staat niks een overgang nog in de weg. Lokeren en Anderlecht zijn er al uit. Het is wel nog niet duidelijk of het over een definitieve transfer gaat of een tijdelijke verhuurperiode. 

Update 16/01, 07.45: Het Laatste Nieuws meldt dat de transfer van Musona woensdag helemaal wordt afgerond. Lokeren huurt (zonder optie) de aanvaller van Anderlecht tot het einde van het seizoen.

Vanaf donderdag traint Musona normaal gezien mee op Daknam. Bovendien stelt Lokeren alles in het werk om hem speelgerechtigd te krijgen voor de belangrijke verplaatsing naar AS Eupen, aanstaande zaterdag.

Lees ookVizier op de uitgang: deze JPL-spelers maken zich op voor een overstap

Poll

Zou Musona een versterking zijn voor Lokeren?

(688 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws