Lazio heeft zomers plan voor Bruggeling: 'Kopen met geld van Champions League'

Lazio heeft zomers plan voor Bruggeling: 'Kopen met geld van Champions League'

13-01-2019 11:44 Laatste update: 11:57
1

De kans dat Club Brugge Wesley Moraes deze winter laat gaan, lijkt onbestaande, maar komende zomer zou een transfer wel mogelijk kunnen zijn. Bij Lazio Roma staat men alvast te springen om de aanvaller binnen te halen.

Lazio is al langere tijd gecharmeerd door Wesley, zo bleek uit de verregaande interesse tijdens de afgelopen zomermaanden. Inmiddels zijn ook clubs uit Duitsland, Engeland en China op de kar gesprongen, al is dat laatste land geen optie als bestemming, gaf Wesley eerder mee.

Een overgang naar de Serie A zou natuurlijk wél interessant zijn. Volgens Citta Celeste ligt het plan-Wesley nog steeds op tafel bij Lazio, al zijn er enkele voorwaarden aan gekoppeld. Allereerst moeten de hoofdstedelingen Felipe Caicedo laten gaan. Voorlopig staat de diepe spits echter niet op vertrekken.

Daarnaast heeft Lazio vers kapitaal nodig om Wesley aan te trekken, want er wordt gewag gemaakt van een transfersom van rond de vijftien miljoen euro. Daarom zou de Braziliaan van Club enkel een optie zijn als Lazio zich kwalificeert voor de Champions League. Dat is zeker mogelijk, want de club prijkt op een vierde plaats in de Serie A.