Wesley wil in Europa blijven: ''Op je 22e ga je toch niet naar China''

Wesley wil in Europa blijven: ''Op je 22e ga je toch niet naar China''

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 16:25vr 11-01-2019 om 16:25

Hoewel Wesley Moraes bij tal van clubs wordt genoemd, staat hij nog altijd bij Club Brugge onder contract. Club Brugge wees naar verluidt al wel een monsterbod uit China af. Ook al was het bod geaccepteerd, dan was de kans klein dat Wesley op het vliegtuig was gestapt. 

Wesley wordt niet warm van China. "Ach, China... Ik ben nog veel te jong daarvoor. Op je 22ste ga je toch niet naar China?", spreekt de Braziliaanse spits duidelijke taal in Het Laatste Nieuws. China ziet hij niet zitten, maar een bod van 25 miljoen euro spreekt de Bruggeling wel aan. "Ik wil trouwens de duurste uitgaande transfer uit België worden en dat record van 25 miljoen breken'', doelt hij op het bedrag dat AS Monaco in 2017 neerlegde voor Youri Tielemans.

Naast het feit dat hij het te vroeg vindt om naar een competitie als China te trekken, speelt er nog iets mee. Namelijk het WK van 2022 in Qatar. "Contact met de bondscoach heb ik niet, maar ik mik op het WK in Qatar", spreekt Wesley zijn ambities openlijk uit. Wesley beseft dat het zover nog niet is. ''Ik moet gewoon zo goed mogelijk spelen bij Club en dan zien we wel'', besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws