Kleedkamerzorgen voor Leko: Sommige spelers zijn met iets anders bezig

Kleedkamerzorgen voor Leko: "Sommige spelers zijn met iets anders bezig"

Gepubliceerd: zaterdag 8 december 2018 om 20:20za 08-12-2018 om 20:20

Club Brugge beleefde vrijdag een dramatische avond. Het kwam op een 0-1 voorsprong tegen Waasland-Beveren, maar ging toch met 2-1 onderuit. Wéér puntenverlies voor aanvang van een CL-wedstrijd.

Hier en daar klinkt het dat de spelers van Club niet gemotiveerd zouden zijn. Ivan Leko laat zich uit over die beweringen. "De voorbereiding was in elk geval dezelfde als die op Dortmund of Atlético Madrid'", zegt hij.

"Iedereen wist perfect wat-ie moest doen of wie van hen gevaarlijk was. Natuurlijk is de motivatie groter voor de Champions League. Da's menselijk", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Decompressie
Maar de Kroaat is toch niet blij met de prestatie van zijn jongens. "En tegelijk mag dat niet bij een topclub. Decompressie is een woord dat voor mij niet bestaat", zucht hij.

"80... 90% van mijn groep is fantastisch. Zij willen altijd en overal winnen. Maar sommige spelers zijn met iets anders bezig. Voor Beveren voelen ze zich niet honderd procent, maar spelen we tegen Dortmund, dan is iedereen driehonderd procent fit. Dat kan niet, maar is ook de realiteit", aldus Leko.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws