Carrière van Ferrera in gevaar? Hij pendelt van ontslag naar ontslag

Carrière van Ferrera in gevaar? "Hij pendelt van ontslag naar ontslag"

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 21:00ma 12-11-2018 om 21:00

Yannick Ferrera heeft vorige zondag de bons gekregen bij Waasland-Beveren. Echt verrassend was dat niet, want de club kampeert in de bodem van het klassement. De vraag is wel of Ferrera snel weer aan de bak geraakt.

Zijn palmares oogt inmiddels namelijk niet zo fraai meer, na eerdere ontslagen bij Standard en KV Mechelen. Dat ziet ook Hugo Camps. "Yannick is omhoog geschreven als hervormende coach. Hij heeft vrienden in de pers en zijn gehakkel verhoogt de sympathie. Vandaar al vroeg uitgeroepen tot modernist van het Belgische voetbal. De feiten spreken echter het sprookje tegen", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Nu is Ferrera lang niet zo hot meer. "Bij zowat elke club werd hij na luttele maanden ontslagen. Zijn carrière als coach is een pendeltocht van ontslag naar ontslag. Nu weer bij Waasland-Beveren. Ferrera heeft van zichzelf een reputatiewrak gemaakt. Voetbal blijft een irrationele wereld. Yannick was gisteren beloftevol, vandaag niet meer.

Plaats een reactie

freejazz +2144
dinsdag 13 november 2018 om 16:39
Ik denk eerder dat Camps' hersenen in gevaar zijn. Hij verklaart dat Ferrera omhoog wordt geschreven, je moet maar durven. Als er ook maar iemand is die zichzelf omhoog schrijft, dan is het toch wel deze fossiele en bejaarde narcist. Zijn carrière als columnist is een calvarietocht voor elkeen die zijn schrijfsels onder ogen krijgt.De pot verwijt hier de ketel, want hij . heeft zelf dikke vrienden bij de pers. Hoe kan je anders verklaren dat deze zichzelf verheerlijkende paljas nog enige gelegenheid krijgt bij HLN om de lezende burger te teisteren met zijn steeds vernederende wartaal. Camps, een goede raad, verdwijn van het toneel, want anders blijven we achter met een indigestie door overdaad. Rust in vrede, want ook jij zal ooit verdwijnen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws