Einde verhaal voor Lukaku bij Man Utd? Je moet meer doen dan dat

Einde verhaal voor Lukaku bij Man Utd? "Je moet meer doen dan dat"

05-11-2018 14:01
5

Manchester United kon afgelopen weekend nipt winnen van Bournemouth. Dat deed het zonder Romelu Lukaku, die geblesseerd thuis bleef. Geen groot gemis, vindt Rio Ferdinand.

Lukaku verkeert in niet al te beste vorm en vindt de weg naar doel dit seizoen amper. Daarnaast helpt hij zijn ploeg niet bepaald mee bij het meevoetballen. Volgens club-icoon Rio Ferdinand is dat een groot probleem voor Manchester United.

"Als je naar zijn cijfers kijkt, zijn die fantastisch. Hij kan doelpunten maken. Maar bij een topclub moet je meer doen dan dat. Je moet ruimte creëren voor andere spelers, je moet complementair zijn met je ploeg", klonk het bij BT Sport.

Bankzitter Lukaku?
Ferdinand vindt dan ook dat Lukaku even moet banken. "Op dit moment lijkt er iets te breken bij Lukaku in een United-shirt. En dat heeft een invloed op andere spelers zoals Paul Pogba en Jesse Lingard, die nood hebben aan een meevoetballende spits."

Rashford zou de voorkeur moeten krijgen. "Hij is een geweldig talent die gekoesterd moet worden. José Mourinho heeft hem al veel minuten gegeven, maar hij zit volgens mij op een leeftijd waar hij ook basisplaatsen moet krijgen."