'Standard speurt naar aanvallende impuls en komt uit bij oude bekende'

'Standard speurt naar aanvallende impuls en komt uit bij oude bekende'

01-11-2018 11:00

Standard kan niet tevreden zijn met huidige prestaties. De Rouches staan pas zesde in de Jupiler Pro League, zijn al uitgeschakeld in de Beker van België en het zal niet eenvoudig worden om Europees te overwinteren. Standard wil de selectie in januari dan ook een impuls geven.

Kijkende naar de stand in de Jupiler Pro League valt het vooral op dat Standard slechts 18 keer de netten deed trillen in de eerste twaalf competitieduels. Dat is te weinig voor een topclub met ambitie. Hoewel Preud'homme met Renaud Emond, Orlando Sa en Obbi Oulare al beschikte over drie spitsen van naam, komt er mogelijk nog een extra concurrent bij.

Volgens het Italiaanse Tuttomercatoweb heeft Standard andermaal het oog laten vallen op David Okereke. De 21-jarige aanvaller van de Italiaanse tweedeklasser Spezia werd tijdens de vorige twee transferperiodes ook al concreet gelinkt met een transfer naar Luik. Zover kwam het echter nog niet. Hoewel de Nigeriaan dit seizoen amper één keer scoorde in de Serie B, zou Standard nog altijd gecharmeerd van hem zijn. Naar verluidt moeten de Luikenaars wel rekening houden met concurrentie van het Spaanse Eibar.