Preud'homme legt vinger op wonde: Het verschil met andere ploegen als Brugge

Preud'homme legt vinger op wonde: "Het verschil met andere ploegen als Brugge"

Gepubliceerd: zondag 21 oktober 2018 om 10:27zo 21-10-2018 om 10:27

Standard Luik leek de zaakjes de voorbije weken helemaal op de rails te hebben, maar bij het bezoek aan Royal Excel Mouscron presteerde het opnieuw ondermaats (0-0). Michel Preud'homme zoekt naar verklaringen.

Ondanks de matige pot hadden de Rouches voldoende kansen om het pleit te beslechten. "Dat is het verschil met de andere ploegen", oordeelt de coach bij La Dernière Heure. "Brugge is hier komen spelen, viel terug tot tien man en heeft zich uiteindelijk kunnen doorzetten door het net te vinden."

"Dat hebben wij niet kunnen doen ... Wij moeten nog leren om met zo'n soort van situatie om te gaan. We moeten op de juiste nagel slaan om er die winnaarscultuur in te slijpen. De spelers moeten ook leren situaties op het veld te herkennen uit eerdere situaties", besluit Preud'homme.

Poll

Kan Standard kampioen worden?

(229 stemmen)

Plaats een reactie

zondag 21 oktober 2018 om 10:34
Winnaarsmentaliteit? Gewoon punten cadeau geven
Vind ik leuk
Prpldynmt +7950
zondag 21 oktober 2018 om 11:13
Het valt op dat Standard altijd nonchalant is tegen de kleinere ploegen maar er altijd staat tegen de topploegen. Daarom zullen ze niet snel meer kampioen spelen, hoewel het play-off systeem in hun voordeel werkt.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws