Ambitieuze Thorup wil Gent snel weer plezier bezorgen met mooie doelstelling

Ambitieuze Thorup wil Gent snel weer plezier bezorgen met mooie doelstelling

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 18:04wo 10-10-2018 om 18:04

Jess Thorup werd woensdag voorgesteld als de nieuwe coach van KAA Gent. De Deen moet Gent helpen na enkele bijzonder slechte resultaten. Thorup is alvast heel ambities.

Voor Ivan De Witte is het alvast duidelijk. Hij wil dit seizoen nog voor Europees voetbal gaan en onder Thorup zelfs (ooit) kampioen worden. "We willen graag Europees voetbal afdwingen en dan zien we terug verder. Het is niet omdat we nu even een moeilijk moment kennen, dat we niet langer ambitieus zijn. We hopen nog steeds zo snel mogelijk terug kampioen te worden", citeert Het Nieuwsblad de voorzitter van Gent. 

Ambities die Thorup zelf ook heeft. "Ik denk dat het normaal is dat een grote club zoals AA Gent natuurlijk kampioen wil worden. Dat willen we samen bereiken. Europees voetbal is ook een belangrijk doel. Daar kun je je ontwikkelen als speler en club", zegt hij.

"Ik volgde het Belgische voetbal langer, hier voel je veel liefde voor de sport. België is ook een voorbeeld voor Denemarken en we halen zeker inspiratie uit jullie ontwikkeling om onze spelers beter te maken", aldus Thorup.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws