Invaller Chadli kan tij niet keren, Tielemans niet in de kern

Invaller Chadli kan tij niet keren, Tielemans niet in de kern

Gepubliceerd: vrijdag 28 september 2018 om 22:55vr 28-09-2018 om 22:55

Met AS Monaco gaat het dit seizoen echt niet goed. Vrijdag verloor het opnieuw. Ditmaal was AS Saint Etienne met 2-0 te sterk voor de ploeg uit het Prinsdom. 

Bij Saint Etienne was Wahbi Khazri de man van de avond. De Tunesiër kon twee keer Diego Benaglio verslaan. Khazri maakte zijn 39e en 40e goal in de Ligue 1. Geen enkele Tunisiër deed ooit beter. Santos was met 39 treffers de vorige recordhouder.

Bij Monaco kwam Nacer Cadli op in de 67e minuut. De Rode Duivel verving Antonio Barreca. De eindscore stond toen al op het bord. Van Youri Tielemans was er geen sprake in de kern. Leonardo Jardim lijkt het even gehad te hebben met de ex-speler van RSC Anderlecht.

In de stand klimt Saint Etienne voorlopig naar de tweede plaats. Het telt nu vijftien punten. Enkel PSG doet beter. De Franse landskampioen verzamelde dit seizoen al 21 punten. AS Monaco vinden we terug op de achttiende plaats. In zijn eerste acht matchen van het seizoen pakte het amper zes punten en staat daardoor onder de degradatiestreep. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws