Leko is er klaar voor: Waarom zouden wij niet kunnen stunten?

Leko is er klaar voor: "Waarom zouden wij niet kunnen stunten?"

30-08-2018 19:56
7

Ook Ivan Leko heeft uiteraard aandachtig gekeken naar de Champions League-loting. De trainer van Club Brugge vindt de loting met Atletico Madrid, Borussia Dortmund en AS Monaco lang niet slecht. Dat vertelt hij aan Sporza.

De Kroaat zag drie mooie ploegen uit de pot komen. "Ik ben tevreden. We loten twee absolute toppers en één topper uit Frankrijk. Op voorhand hadden we op toppers gehoopt, maar we willen toch ook niet alleen die sympathieke ploeg uit België zijn. We willen tonen dat we kunnen voetballen."

Het worden hoe dan ook boeiende wedstrijden. "Atletico en Dortmund hebben een beetje dezelfde filosofie als Club Brugge, ook met een sterke synergie met de supporters. Op papier maken we geen kans, maar in voetbal kan alles. Als Kroatië de WK-finale kan halen en Leicester kan de Premier League winnen, waarom zouden wij dan niet kunnen stunten?"

Leko weet dat ook Club kwaliteiten heeft. "Ik heb het volste vertrouwen in mijn ploeg. We zullen uiteraard wat geluk nodig hebben, maar ik geloof dat we in elke confrontatie een kans zullen hebben."