‘Leko moet afrekenen met nieuw probleem bij Club Brugge’

‘Leko moet afrekenen met nieuw probleem bij Club Brugge’

20-08-2018 06:30
9

Club Brugge speelde zondag 1-1 gelijk op het veld van Antwerp. Doelman Karlo Letica blunderde en dat deed even terugdenken aan het keepersprobleem van afgelopen seizoen. Toch moet coach Ivan Leko met een ander probleem afrekenen.

Zo meldt De Standaard dat Club Brugge een ferm spitsenprobleem heeft. Door het nakende vertrek van Abdoulay Diaby wil de Kroatische oefenmeester er absoluut nog een spits bij, maar de tijd begint te dringen. Wesley is nu ook een tijd geschorst en Jelle Vossen ligt in de lappenmand.

De 18-jarige Openda moest zo noodgedwongen debuteren tegen Antwerp en kreeg heel wat druk op zijn jonge schouders. Leko hoopt alvast dat de blessure van Vossen meevalt en dat spits tegen Anderlecht speelklaar geraakt. Toch vonden ze bij Club Brugge dat Openda het goed heeft gedaan.

“Ik ga er niet over zeuren, het geeft kansen aan anderen. Loïs heeft het goed gedaan, vind ik”, vertelde Leko na afloop. Ook Vanaken vond dat. “Héél goed zelfs. Debuteren op Antwerp is niet evident. Ook met Openda durf ik Anderlecht aan”, aldus Vanaken.

No Poll