Leko geeft meer uitleg blij blessure van Vossen: Hopelijk gaat het beter

Leko geeft meer uitleg blij blessure van Vossen: "Hopelijk gaat het beter"

Gepubliceerd: zondag 19 augustus 2018 om 20:19zo 19-08-2018 om 20:19

Bij Club Brugge ontbrak zondag Jelle Vossen. De aanvaller liep een blessure op en is enige tijd buiten strijd. Daar is nu meer uitsluitel over gekomen.

Bij VTM klonk het dat de spits zo'n drie weken out is en daardoor ook de topper tegen RSC Anderlecht zou spelen. Ivan Leko spreekt andere taal. Tegenover Het Nieuwsblad geeft hij aan Vossen tegen paars-wit al opnieuw te willen gebruiken.

"Ik hoop in die wedstrijd weer op Jelle Vossen te kunnen rekenen. Hij had problemen met de knie en speelde daarom vandaag niet, dus hopelijk gaat het beter met hem", aldus Leko. Door de blessure van Vossen kwamen Siebe Schrijvers en Loïs Openda aan de aftrap tegen Antwerp. Jonge spits Openda maakte een degelijke indruk en was belangrijk bij het openingsdoelpunt.

Plaats een reactie

Dan4red +1247
zondag 19 augustus 2018 om 21:02
Leko, zal straks nog moeten zoeken voor een spits...Wesley geschorst, Vossen geblesseerd... Hopelijk vind hij tegen Zondag een goede oplossing
Vind ik leuk
Kris1 +1285
zondag 19 augustus 2018 om 21:09
In een moeilijke match stond Openda zijn mannetje en Dennis was één van de beste op de plein. Laten staan. Buiten de omgezette strafschoppen heeft Vossen dit seizoen nog niet veel laten zien.
Vind ik leuk
zondag 19 augustus 2018 om 22:33
Correct, en verliezen tegen de mauvne... liever niet natuurlijk, maar zou nu ook geen schande zijn, aangezien we een halve basisploeg missen. Laat ze maar in euforie gaan bij rsca. Zullen toch ervaring tekortkomen in de play-offs.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws